Maskeertape bij hoge temperaturen

Maskeertape bij hoge temperaturen van Wiltec

Door: Wiltec  15-03-2007
Trefwoorden: Tape, Wiltec, Maskeertape

Nieuw soort tape te gebruiken bij temperaturen tot 220°C

Onder normale omstandigheden kan maskeertape gebruikt worden bij temperaturen tot ongeveer 100°C. Als de tapes aan hogere temperaturen worden blootgesteld komen ze minder goed los van het oppervlak, of laten ze lijmresten achter. Speciaal voor toepassingen die om meer warmte vragen, brengt Wiltec een nieuwe tape op de markt die bestand is tegen temperaturen tot maar liefst 220°C: Wiltec Maskeertape 220.

De nieuwe tape is voorzien van een polyester drager met een siliconen kleeflaag. Door gebruik van deze materialen is de tape ook na zware belasting goed te verwijderen en laat daarbij geen lijmresten achter. Ondanks de kleefkracht tast de nieuwe maskeertape de ondergrond niet aan.

Maskeertape 220 is ideaal voor gebruik bij poedercoatwerk en plasma spuittoepassingen in onder andere de luchtvaartindustrie. De tape is in verschillende breedtes verkrijgbaar zodat voor iedere toepassing de juiste maat kan worden ingezet. Wiltec Maskeertape 220 is hiermee een goed alternatief voor de vaak dure hittebestendige varianten van papier.

Trefwoorden: Maskeertape, Tape, Wiltec

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share