Nieuw: Basic kleefdoek

Nieuw: Basic kleefdoek van Wiltec

Door: Wiltec  01-06-2006
Trefwoorden: Industrie, Houtindustrie, Stofbestrijding

Vernieuwde oplossing voor stofproblemen

Stof en vuil vormen grote problemen voor iedere spuiter. Voorwerpen die bespoten worden moeten 100% stofvrij zijn om een optimaal eindresultaat te kunnen garanderen. In veel gevallen wordt stof met een luchtslang van het voorwerp geblazen: een gemakkelijke maar helaas geen effectieve oplossing. In plaats van dat het stof wordt verwijderd, verspreidt het zich en blijft het aanwezig in de spuitruimte. Kleefdoeken zijn een effectief hulpmiddel om stofdeeltjes van voorwerpen te verwijderen.

Met de introductie van de Basic kleefdoek brengt Wiltec een topkwaliteit kleefdoek tegen een zeer scherpe prijs. De Basic-doeken worden ingezet naast de al langer bekende GSI- en Ultra kleefdoeken. De nieuwe kleefdoeken zijn ideaal voor gebruik in de houtindustrie en op overige plaatsen waar relatief veel stof voorkomt. Door objecten vóór het spuiten te behandelen met Basic-kleefdoeken, wordt zelfs het fijnste stof opgenomen én vastgehouden. Net zoals zijn voorgangers is ook de Basic-uitvoering volledig compatible met watergedragen en conventionele lakken. Eventueel achtergebleven residu kan hierdoor onzichtbaar wegvloeien in de lak.

De voordelen van Wiltec Basic kleefdoeken op een rij:
- Stof wordt opgenomen en vastgehouden
- Grote doek, 50 x 80cm
- Impregnering op basis van alkydhars
- Geschikt voor alle laksoorten
- Verpakt in een handige dispenser
- 100% vrij van siliconen en oplosmiddelen
- Optimale prijs / kwaliteit verhouding

De nieuwe kleefdoeken kunnen effectief worden ingezet in combinatie met Dustcontrol. Waar kleefdoeken de op voorwerpen liggende stofdeeltjes verwijderen, zorgt Dustcontrol ervoor dat ook de rondvliegende deeltjes worden afgevoerd. Een met Dustcontrol behandelde vloer “trekt” de stofdeeltjes door een statische werking naar de grond toe. Eenvoudig schoonvegen of -zuigen is voldoende om ook dit stof te verwijderen, zonder dat het opnieuw rondvliegt.

Trefwoorden: Houtindustrie, Industrie, Kleefdoeken, Stofbestrijding

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share