Nieuw in Nederland: de Spatel Cleaner

Door: Wiltec  13-03-2006
Trefwoorden: Bouw, Schilderwerk, Afbouw

Schilders, stukadoors en andere gebruikers van spatels en plamuurmessen opgelet: Wiltec presenteert de Spatel Cleaner, een slimme hulp bij het schoonmaken van spatels en plamuurmessen. Waar het reinigen van deze gereedschappen voorheen veel troep maakte, veel tijd kostte en bovendien vervelend werk was, is het dankzij de Spatel Cleaner een snel, veilig en schoon klusje geworden.

De Spatel Cleaner werkt heel eenvoudig: Door gebruikte spatels via het RVS reinigingsmechanisme in reinigingsvloeistof te dompelen, wordt het gereedschap in slechts enkele seconden helemaal gereinigd. Bij deze snelle manier van schoonmaken wordt direct contact tussen de gebruiker en de schoonmaakvloeistof voorkomen, wat een positief effect heeft op de gezondheid.

De speciaal ontworpen, uiterst stevige omhulzing van de Spatel Cleaner is bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen en zorgt er tevens voor dat spatels en plamuurmessen langer meegaan. In het kistje is namelijk ook ruimte voor het opbergen van schoon gereedschap. Hierdoor blijven spatels niet langer op de grond slingeren en bestaat er minder kans op beschadiging van het gereedschap. Een ander voordeel is dat alle benodigdheden voor de reiniging compact en stevig bij elkaar zitten. Geen losse doeken, bakjes en papier meer, alles zit compact en stevig in één verpakking.

Door het compacte formaat kan de Spatel Cleaner eenvoudig worden meegenomen in bedrijfswagens en zo op locatie worden gebruikt. Hierdoor is de Spatel Cleaner een ideaal hulpmiddel voor schilders, stukadoors, autoschade- en carrosseriebedrijven en iedereen die gebruik maakt van spatels en plamuurmessen. Als exclusief importeur van de Spatel Cleaner laat Wiltec uit Uden wederom zien dat zij voorop loopt als het gaat om nieuwe ontwikkelingen.

Trefwoorden: Afbouw, Bouw, Schilderwerk

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share