Nieuw: NXT-Xtreme verfspuitapparatuur

Nieuw: NXT-Xtreme verfspuitapparatuur van Wiltec

Door: Wiltec  12-04-2007
Trefwoorden: Spuitapparatuur, Spuit, Wiltec

Wiltec introduceert de nieuwe Graco NXT-Xtreme spuitapparatuur. Deze nieuwe spuitinstallaties zijn voorzien van de laatste technieken, waardoor spuitklussen eenvoudiger en sneller worden geklaard. Bovendien is de betrouwbaarheid van de apparatuur nóg verder toegenomen.

De nieuwe spuitinstallaties maken gebruik van de NXT-luchtmotortechnologie. Behalve dat de motoren hierdoor stiller zijn, wordt ook ijsvorming voorkomen. De systemen zijn leverbaar in verschillende drukverhouding van 25:1 tot en met 90:1.

Uniek is dat NXT-Xtreme spuitinstallaties zijn voorzien van een Datatrak pompmonitor. Deze voorziening is alleen op Graco-pompen te vinden en heeft een aantal aanwijsbare voordelen:

- Ingebouwde droogloopbeveiliging, waardoor de levensduur van de onderpomp en pakkingen verlengd wordt.

- Digitaal display, waarop wordt bijgehouden hoeveel liter er in een bepaalde periode verspoten is. Bovendien kan hiermee worden bepaald wanneer een servicebeurt gewenst is.

- Pompdiagnose, zodat eventuele calamiteiten direct kunnen worden gevonden en opgelost

De materialen die gebruikt zijn in het ontwerp van de apparatuur, zijn geschikt voor gebruik in extreme situaties. De zuiger heeft een Cromex beschermlaag en bepantsering van de luchtmotor is gemaakt van een roest- en deukvrij polymeer. De spuitinstallatie heeft hierdoor een lange levensduur. De handvatten en lekvrije semi-luchtbanden dragen bij aan een optimaal gebruiksgemak.

Met de introductie van de NXT-Xtreme apparatuur loopt Wiltec opnieuw voorop op het gebied van verfspuitapparatuur.

Trefwoorden: Nxt-xtreme, Spuit, Spuitapparatuur, Wiltec,

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share