Nieuwe Airgunsa spuitpistolen

Door: Wiltec  15-06-2006
Trefwoorden: Industrie, Spuitapparatuur, Blaaspistolen

Wiltec heeft haar assortiment spuitapparatuur uitgebreid met de nieuwe Airgunsa lijn van Anest Iwata. De nieuwe lijn kenmerkt zich door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en vormt daarom een goed alternatief voor de bestaande -vaak prijzige- spuitapparatuur in de markt. Met Airgunsa voorziet Wiltec in de behoefte van bedrijven die kiezen voor een goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. De lijn bestaat uit verfspuitpistolen, straalpistolen en blaaspistolen.

De verfspuitpistolen zijn ontworpen volgens het high efficiency principe “HTE” en zijn geschikt voor het verspuiten van alle soorten coatings, primers en watergedragen lakken. Een overdrachtsrendement van circa 94% zorgt ervoor dat alle verf daadwerkelijk op het te spuiten object terecht komt. Er zijn verschillende pistolen verkrijgbaar voor kleine, middelgrote en grote spuitwerkzaamheden.

De belangrijkste kenmerken van de Airgunsa pistolen zijn:
- Luchtverbruik 200 - 270 liter per minuut, bij 2 - 3 bar werkdruk
- Licht van gewicht 490 - 640 gram
- Leverbaar in onder- en bovenbeker uitvoering
- Volledig uitwisselbaar met Eminent verfspuitpistolen

De Airgunsa-lijn wordt compleet gemaakt met twee zandstraalpistolen en twee blaaspistolen. De straalpistolen zijn uitgevoerd met een onderbeker of met een aanzuigslang. Beide modellen zijn voorzien van een geharde straalnozzle van 5 - 6 millimeter. De blaaspistolen zijn speciaal ontworpen voor het met perslucht schoonspuiten van objecten. Ook hiervoor geldt dat er twee modellen verkrijgbaar zijn: met een korte of een verlengde blaasmond.

Trefwoorden: Blaaspistolen, Industrie, Spuitapparatuur, Straalpistolen, Verfspuitpistolen,

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share