Nieuwe Graco Airmix-pistolen

Door: Wiltec  25-04-2006
Trefwoorden: Bouw, Industrie, Spuitapparatuur

Ander spuitpatroon zonder wisselen van spuittip

Wiltec, specialist op het gebied van spuitapparatuur, presenteert twee nieuwe Graco spuitpistolen. De nieuwe G15 en G40 pistolen bieden een kwalitatief hoge afwerking en kunnen overweg met zowel watergedragen als oplosmiddel-houdende materialen. De meest in het oog springende eigenschap is de mogelijkheid om van spuitpatroon te veranderen zonder de tip te verwisselen.
Normaal gesproken is het veranderen van patroon niet de snelste klus. De nieuwe pistolen zijn echter voorzien van een draaiknop waarmee het patroon in een letterlijke handomdraai kan worden aangepast. Verschil tussen het type G15 en G40 is de druk. Model G15 kan worden ingezet voor klussen met lage en middelhoge druk tot 105 bar, bijvoorbeeld de houtindustrie. Speciaal voor werkzaamheden met hogere druk is de G40 ontwikkeld. Dit pistool doet zijn werk subliem tot een druk van 280 bar.
Beide modellen zijn voorzien van een nieuwe luchtkap, die garant staat voor een constante verneveling. In combinatie met een laag gewicht en zeer lichte trekkerkracht levert dit een perfecte afwerking op.

Trefwoorden: Bouw, Industrie, Spuitapparatuur

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share