Nieuwe stofafzuigwand

Door: Wiltec  03-05-2006
Trefwoorden: Bouw, Industrie, Persluchtreiniging

Speciaal voor afzuigen van zwevend stof bij de bewerking van grote objecten ontwikkelde Wiltec een unieke stofafzuigwand. Veel bewerkingen aan grote producten veroorzaken stof, die zich vervolgens moeilijk laat afzuigen. Het totaalsysteem zorgt voor een luchtstroom richting de afzuigwand, en zuivert op de manier iedere met zwevend stof vervuilde omgeving. De gefilterde, en dus schone, lucht wordt wederom teruggevoerd in de werkruimte. Naast deze uitvoering is ook een model speciaal voor kleinere klussen verkrijgbaar.

De nieuwe afzuigwanden zijn verkrijgbaar met twee systemen om de filters te reinigen: door middel van een schudmotor of met persluchtreiniging. De uitvoering met schudmotor is zeer geschikt voor situaties met een lage stofbelasting en relatief grof stof. In deze uitvoering worden enveloppenfilters gebruikt als filtermedium. De persluchtversie daarentegen, is meer geschikt voor hoge stofbelasting met fijner stof. Dit laatsgenoemde model is voorzien van speciale filterpatronen. Als filter kunnen verschillende soorten materialen worden geplaatst, zodat voor iedere situatie met zwevende vervuiling een gepaste oplossing mogelijk is.

De stofafzuigwanden zijn geschikt voor afzuiging van stof dat vrijkomt bij het schuur- en slijpwerkzaamheden op kuststof-, metaal- en houtproducten. Ze kunnen ook worden ingezet in de voedingsmiddelenindustrie en zelfs de chemische industrie. De wanden worden afgemonteerd geleverd, wat resulteert in een snelle montage ter plaatse.

Trefwoorden: Bouw, Industrie, Persluchtreiniging, Schudmotor, Stofafzuigwand,

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share