Norton A295 schuurlijn nóg verder verbeterd!

Door: Wiltec  27-03-2006
Trefwoorden: Bouw, Industrie, Oppervlaktetechniek

Wiltec, specialist op het gebied van oppervlaktetechnieken, presenteert de vernieuwde toplijn van Norton schuurmaterialen. Het gehele assortiment van schijven, stroken en vellen schuurmaterialen van de vertrouwde zalmroze A295 kwaliteit, is voorzien van de nieuwe schuurkorrel A275. Deze premium aluminiumoxide korrel heeft zichzelf inmiddels ruimschoots bewezen op de Norton Multi Air schijven.

Het A275 schuurmateriaal kent een nog langere standtijd dankzij het gebruik van steviger papier en een hardere korrel. Door de uitstekende eigenschappen zijn de nieuwe schuurmaterialen zeer breed inzetbaar, o.a. op hout, kunststof en metaal. De lijn is geschikt voor zowel handmatig als machinaal gebruik en kan zelfs in natte omstandigheden worden gebruikt. De kleurloze korrel zorgt voor een schoon en glad resultaat, zonder dat er sporen van het schuurmateriaal achterblijven.

Ondanks de verbeteringen in kwaliteit, zal de prijs van de nieuwe A275 schuurmaterialen gelijk liggen aan die van de bekende A295-lijn. De A275 schuurlijn is verkrijgbaar in de korrels P80 tot P800.

Trefwoorden: Bouw, Industrie, Oppervlaktetechniek, Schuurmaterialen

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share