Phoenix luchtkap: Lichtgewicht adembescherming met moderne technologie

Door: Wiltec  01-08-2006
Trefwoorden: Persoonlijke Bescherming, Volgelaatsmasker, Persluchtbescherming

Wiltec, specialist op het gebied van persoonlijke bescherming, introduceert de Phoenix persluchtkap. Deze nieuwe luchtkap is speciaal ontwikkeld voor gebruik in omgevingen waar bescherming vereist is tegen schadelijke gassen, dampen en stofdeeltjes. Het nieuwe systeem is hiermee zeer geschikt voor spuiterijen en verfverwerkende industrieën. De Phoenix persluchtkap wordt geleverd in een complete set met hoofdkap, ademluchtslang en gordelset. In al deze onderdelen zijn de nieuwste inzichten verwerkt als het gaat om persluchtbescherming.

De hoofdkap is een opklapbaar volgelaatsmasker met comfortabele polypropyleen gezichtsaansluiting. Door de vormgeving van het vizier is er een minimale kans op ongewenste spiegelingen door lichtbronnen. Bovendien profiteert de gebruiker van een zeer ruim gezichtsveld.

De gordelset zorgt voor een constante luchtstroom, regelbaar tussen de 150 en 250 liter per minuut. Als de luchttoevoer lager is dan 150 liter per minuut treedt een waarschuwingssysteem in werking, zodat de gebruiker nooit ongemerkt risico loopt. In de gordelset zit bovendien een filter met actief kool, wat de ademlucht extra zuivert. De gordelset, met standaard luchtstroomregelaar en actief koolfilter, kan worden uitgebreid met een extra aansluiting voor een spuitpistool of ander gereedschap.

De compleet geleverde Phoenix luchtkap is eenvoudig aan te sluiten op bestaande persluchtnetwerken en is eenvoudig te bedienen. Bovendien zijn alle onderdelen van het systeem vervangbaar.

Trefwoorden: Persluchtbescherming, Persluchtkap, Persoonlijke Bescherming, Volgelaatsmasker,

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share