Schoenenfabriek Neskrid breidt uit.

Schoenenfabriek Neskrid breidt uit. van Wiltec

Door: Wiltec  29-03-2007
Trefwoorden: Werkschoenen, Wiltec, Neskrid

Al sinds 1924 produceert Neskrid werkschoenen in het Brabantse Kaatsheuvel. Met een forse investering in het machinepark is de productiecapaciteit met maar liefst 35% gestegen; een stijging die past bij de toenemende vraag naar de oer-Hollandse kwaliteit in veiligheidsschoenen. Met deze investering loopt Neskrid voorop met een uniek en hoogwaardig productieproces.

Behalve extra capaciteit worden er ook extra stappen toegevoegd aan het productieproces, die het natuurlijke proces dat leder tijdens en na de productie doormaakt verbetert en versnelt. Hierdoor hebben Neskrid veiligheidsschoenen een verbeterde pasvorm én bieden ze meer ondersteuning. Ook de levensduur wordt door de inzet van de nieuwe machines verlengd.

Waar veel schoenenproducenten kiezen voor buitenlandse producties, gelooft Neskrid heilig in productie in Nederland. Alleen op deze manier is het mogelijk om in te spelen op de individuele behoeften van Neskrid-dragers en kan de kwaliteit van de productie altijd volledig worden gewaarborgd

Trefwoorden: Neskrid, Veiligheidsschoen, Werkschoenen, Wiltec

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share