Topmodellen in damesuitvoering

Door: Wiltec  03-02-2006
Trefwoorden: Bouw, Industrie, Werkkleding

Neskrid presenteert twee modellen veiligheidsschoenen voor dames

De voeten van mannen en vrouwen zijn niet hetzelfde en het is dan ook logisch dat ook het schoeisel niet precies hetzelfde is. Neskrid presenteert daarom twee van haar meest succesvolle modellen, de Crow en Modoc, ook in damesmodel. Deze lichtgewicht schoenen zijn gemaakt op een speciale damesleest die afgestemd is op de bouw van de vrouwelijke voet.

Het gebruik van de unieke damesleest garandeert een perfecte pasvorm. Naast de anatomische bouw verschilt uiteraard ook de maatvoering met de al langer bestaande herenmodellen. De damesmodellen Crow en Modoc zijn verkrijgbaar in wijdtes 6 en 7 en lengtematen 34 tot en met 42.

Neskrid veiligheidsschoenen staan bekend om hun uitstekende pasvorm en hoge kwaliteit. Deze eigenschappen gelden uiteraard ook voor de nieuwe damesmodellen schoenen. De Crow (laag model) en Modoc (hoog model) zijn voorzien van een voorgevormde lederen binnenzool, een lederen binnenvoering aan de voorzijde van de schoen en een drilex-hielvoering. Door het gebruik van deze hoogwaardige materialen wordt transpiratievocht snel weggevoerd van de voet. Hierdoor is de pasvorm comfortabeler en blijven nare luchtjes langer weg.

Aan de buitenzijde van de schoen is hoge kwaliteits, waxy rundsleder verwerkt. De reflecterende bies aan de zijkant geeft deze veiligheidsschoen een sportief uiterlijk

Trefwoorden: Beroepskleding, Bouw, Industrie, Werkkleding

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share