Vernieuwd: dakdekkerschoen

Door: Wiltec  29-05-2006
Trefwoorden: Werkkleding, Neskrid, Dakdekkersschoenen

Schoenenfabrikant Neskrid heeft het succesmodel voor de dakdekker: de speciale dakdekkerschoenen, nóg verder verbeterd. Op diverse punten zijn de eigenschappen van deze schoenen verder toegespitst op de specifieke eisen die dakdekkers aan hun schoeisel stellen. Wat betreft het uiterlijk heeft de schoen een volledig nieuwe look gekregen: met een doordacht ontwerp en een frisse uitstraling sluit dit model volledig aan bij de wensen van deze tijd.

Door een aantal slimme aanpassingen zijn de schoenen helemaal afgestemd op de eisen van dakdekkers. Zo zijn de stiksels waarmee deze schoen is afgewerkt ijzersterk, waardoor ze tegen een stootje kunnen. Daarnaast is tijdens het ontwerp van deze nieuwe schoenen extra aandacht besteed aan de kruipneus. Deze is voor dakdekkers onmisbaar en garandeert een lange levensduur, ook bij werkzaamheden waarbij veel op de knieën wordt gewerkt. De kruipneus op deze schoen is dan ook van zeer hoge en duurzame kwaliteit.

De vernieuwde schoenen zijn uiteraard nog steeds voorzien van een hittebestendige anti-slipzool. Deze is profielloos, zodat beschadigingen aan het dak worden voorkomen en een optimale grip gegarandeerd is, ook op hellende oppervlakken.

Neskrid dakdekkerschoenen zijn verkrijgbaar met vetersluiting of met een gesp(snel)sluiting. Beide modellen zijn verkrijgbaar in maat 38 t/m 48, en zijn leverbaar in verschillende breedtematen. Dankzij de perfecte pasvorm bieden deze schoenen een optimale bescherming en een maximaal comfort!

Trefwoorden: Dakdekkersschoenen, Neskrid, Werkkleding,

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share