Wiltec introduceert nieuwe reeks filterzakken van 3M/Cuno

Door: Wiltec  09-07-2008
Trefwoorden: Filterzakken, Wiltec, Vloeistoffiltratie

Wiltec introduceert nieuwe reeks filterzakken van 3M/Cuno
Vloeistoffiltratie volledig onder controle

Het ruime productassortiment filterzakken van Wiltec is uitgebreid met een reeks nieuwe, verbeterde filterzakken van 3M/Cuno waarmee vloeistoffiltratie volledig onder controle komt. De filterzakken kunnen worden ingezet bij de metaalverwerkings- en de elektronische industrie, maar ook bij de verven-, lakken- en levensmiddelen industrie.

De nieuwe reeks filterzakken zijn voor vele toepassingen de beste filtratieoptie, puur vanwege de voordelen. Zo loopt de stroomrichting van binnen naar buiten, waardoor vervuilling aan de binnenkant wordt opgevangen. De zakken zijn vervormbaar en dus gemakkelijk te verwijderen. Ze kunnen visceuze vloeistoffen verwerken en bovendien is het een scherp geprijsd filtratiesysteem.

De filterzakken zijn gemaakt van de materialen polypropyleen, polyester of nylon. Polypropyleen of polyester filtermedia zijn de meest economische oplossingen terwijl nylon materialen een betere keuze zijn bij het verwijderen van grotere, ongewenste deeltjes en hoge temperaturen.

Lekkage wordt voorkomen dankzij de thermische behandeling van het uitwendige filtermedium en het gebruik van innovatieve procedures om de mediumnaden en het medium aan de ring te lassen. Met behulp van een speciaal ontworpen plastic afdichtingsring kan de filterzak uiterst nauwkeurig in de zakbehuizing geplaatst worden. Dit voorkomt lekkage en vervuiling van de vloeistof stroomafwaarts met deeltjes die al eerder waren verwijderd.

Trefwoorden: Filterzakken, Vloeistoffiltratie, Wiltec

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share