Wiltec introduceert Norton Pro A275 schuurlijn

Door: Wiltec  01-08-2006
Trefwoorden: Norton Pro A275, Schuurkorrels,

De nieuwe Norton Pro A295 schuurlijn biedt een compleet schuurprogramma voor professionele markten. Het product is geschikt voor bijna alle ondergronden en toepassingen, zoals gebruik op hout, metaal, plamuur, grondverf, lak en vernis. Met de Norton Pro A275 kan op iedere oppervlakte de gewenste finish worden verkregen.

De nieuwe schuurlijn onderscheidt zich van zijn voorgangers door het gebruik van een nieuwe generatie schuurkorrels. De korrels zijn op een betere manier verlijmd op speciaal versterkt papier. De hierdoor verkregen betere hechtkracht resulteert in een langere standtijd van het schuurmateriaal en vooral: een beter eindresultaat!

Behalve de nieuwe korrels is de Norton Pro A275 schuurlijn ook voorzien van een anti-volloopcoating op waterbasis. Deze extra laag zorgt ervoor dat schuurstof zich niet hecht aan de schuurkorrel. Ook dit draagt bij aan een langere standtijd van het schuurpapier. Een transparante binding zorgt er tenslotte voor, dat het eindproduct niet verkleurt tijdens het schuren.

Het Norton Pro A275 programma bestaat een volledig assortiment schuurmaterialen en accessoires. Zo zijn er 14 verschillende korrelgroftes, uitgevoerd in stroken, schijven delta’s en rollen. Stofgaten voor afvoer of afzuiging van schuurstof zijn hierbij een optie. Daarnaast biedt de nieuwe lijn ook schuurvellen met een foam of rotolofoam onderlaag, voor werkzaamheden waarbij een fijne afwerking vereist is. Het volledige pakket wordt ondersteund met verschillende accessoires, zoals schuurblokken en steunschijven.

Trefwoorden: Norton Pro A275, Schuurkorrels,

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share