Wiltec stripplak op waterbasis

Wiltec stripplak op waterbasis van Wiltec

Door: Wiltec  08-03-2007
Trefwoorden: Waterbasis, Wiltec, Stripplak

Het gebruik van striplak is dé manier om spuitcabines langdurig te beschermen tegen verf, lak en coating. De beschermende laag is met behulp van een roller, kwast of spuitinstallatie eenvoudig aan te brengen en vormt een bescherming tegen overspray, vuil en stof op muren en vloeren van cabines. Dankzij enkele slimme aanpassingen in de receptuur is Wiltec striplak nóg gebruikersvriendelijker.

De vernieuwde striplak is witter van kleur, wat zorgt voor een grotere lichtopbrengst in de cabine. Deze lichtopbrengst is juíst bij spuitwerkzaamheden van groot belang, aangezien kleur en dekking dan altijd goed kunnen worden gecontroleerd. Dankzij de nieuwe samenstelling is de striplak tevens gemakkelijker te verwijderen: de beschermende laag kan als één geheel van muren en vloeren worden ‘afgestript’, zonder daarbij residu achter te laten. Omdat het product geheel op waterbasis is vervaardigd, is het veilig voor mens en milieu.

De witte striplak maakt deel uit van een complete lijn beschermings- en reinigingsmiddelen voor de professionele spuiterij, zoals striplakken, kleefcoatings, vloercoatings, Dustcontrol en reinigingsmiddelen. De nadruk ligt hierbij op beschermen, reiniging en stofvrij houden van de spuitcabine, zodat onder optimale omstandigheden gewerkt kan worden aan een vlekkeloos eindresultaat.

Trefwoorden: Stripplak, Waterbasis, Wiltec,

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share