Feel Good Fitnesscentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spoorakkerweg 1 , 5071 NC Udenhout, Noord-Brabant
het Hart van Brabant, Tilburg

E-mail

Over Feel Good Fitnesscentrum

“Wat wil je bereiken?” staat bij ons op de eerste plaats!
Voor onze deskundige en gediplomeerde begeleiders is het dan ook weer iedere keer een uitdaging om de wensen van de klant in vervulling te laten gaan. Het belangrijkste is natuurlijk het “thuis”-gevoel hebben, plezier hebben in het sporten.

Ons fitnesscentrum bestaat uit 800 m2 vloeroppervlak welk volledig bezet is met cardio- en krachtapparatuur. Van loopbanden tot schaatsapparaten, van buikspierapparaten tot 48kg-dumbells.
Kortom, apparatuur voor jong, oud, krachtpatsers of turners.

Fitnesscentrum Feel Good is uniek in begeleiding, mede vanwege het gebruik van persoonlijke trainingsschema’s welke in 5 weken opbouwend zijn en na 5 weken weer gratis voor je worden vernieuwd.

Tevens bieden wij een breed scala aan groepslessen van Spinning tot Zumba van BodyPump tot BodyVive en BodyBalance! Probeer eens een groepsles!

Bovendien beschikt Feel Good over een praktijk voor fysiotherapie. Door gerichte training en specifieke oefentherapie kunnen velerlei pijnen worden bestreden. U kunt bij ons terecht voor klachten van acute of chronische aard aan uw totale bewegingsapparaat.

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di
-
Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Fitness

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Feel Good Fitnesscentrum in Spoorakkerweg 1, Udenhout Noord-Brabant 5071 NC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Udenhout Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Udenhout Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Udenhout Noord-Brabant, 5071 NC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822047]