Hoof Keurslagerij Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kreitenmolenstraat 29 , 5071 BA Udenhout, Noord-Brabant
het Hart van Brabant, Tilburg
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Hoof Keurslagerij Van

Wij maken heel veel producten zelf, dus in onze zaak treft u altijd vers vlees en verse vleeswaren. Van eerlijk Brabants kalfsvlees (Weivlees, uit Cromvoirt !), mals rundvlees, goed varkensvlees tot tal van luxe vleesgerechten. Ook de rookworsten maken wij zelf en als ambachtelijk Keurslager kunnen wij natuurlijk meer voor u betekenen. Wij helpen u graag met een breed assortiment, een goed advies en een gezellige sfeer!
Heeft u al kennis gemaakt?

Wij van de Heyde Hoeve brengen u heerlijk en eerlijk varkensvlees met de pure smaak en malsheid van vrüger. Wij staan voor een duurzame wijze van het houden van onze varkens en hebben respect voor het dierenwelzijn. Ook produceren wij groene stroom uit de afvalstoffen van onze boerderijen. Met de Nederlandse herkomst en een speciaal voer dat we de varkens geven, garanderen wij een duurzame kwaliteit en minder CO2-belasting voor de aarde. Wij zijn georganiseerd in een coöperatie van boeren. Zo bent u verzekerd van heerlijk varkensvlees uit een eerlijke stal.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Butchers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoof Keurslagerij Van in Kreitenmolenstraat 29, Udenhout Noord-Brabant 5071 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Udenhout Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Udenhout Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Udenhout Noord-Brabant, 5071 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816481]