Ondersteboven

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoevenstraat 7 , 5071 VC Udenhout, Noord-Brabant
het Hart van Brabant, Tilburg

E-mail

Over Ondersteboven

Ondersteboven wil mensen het geluk (weer) laten zien en in hun kracht laten staan! Positieve benadering en succeservaringen zijn hierbij de sleutel!
Bij Ondersteboven kun je zowel particulier als zakelijk terecht.
Particulier: Begeleiding, coaching, therapie en BeLEEF! Een heerlijke oplaaddag waar je helemaal jezelf mag zijn en je alle aandacht op jezelf kunt richten.
Jij bent zelf degene die JOU gelukkig kan maken. Als je in je kracht staat, kun je de hele wereld aan en ervaar je steeds meer het geluk in je leven. Door positieve benadering, succeservaringen en tegelijk een verhelderende spiegel voor te houden, in coaching of therapie, helpt Ondersteboven jou verder op jouw pad naar geluk.
Mensen die niet niet gelukkig zijn in/met hun leven, niet lekker in hun vel zitten en op zoek zijn naar meer positiviteit, kunnen bij Ondersteboven terecht.
Tevens wordt er individuele en groepsbegeleiding (voor licht tot meervoudig beperkte kinderen en jongeren) geboden, waar het "in je kracht komen staan" ook een grote rol speelt.

Zakelijk: Trainingsacteren voor zorggerelateerde instellingen en organisaties. Op een veilige manier beter leren communiceren, leren omgaan met lastige praktijksituaties en je zelfverzekerder voelen. Tevens is er voor deze instellingen de workshop "Improtheater". Teambuilding in een theatraal jasje, waar samenwerking, vertrouwen en openheid centraal staan.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Ondersteboven/437832222972286
Twitter: https://twitter.com/Ondersteboven2

Categorieën: Life Coaching

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ondersteboven in Hoevenstraat 7, Udenhout Noord-Brabant 5071 VC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Udenhout Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Udenhout Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Udenhout Noord-Brabant, 5071 VC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817410]