Paul van Spaendonk De Klussenier

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stapelen 15 , 5071 KL Udenhout, Noord-Brabant
het Hart van Brabant, Tilburg

E-mail

Over Paul van Spaendonk De Klussenier

Veelzijdig vakman Paul van Spaendonk is geboren en getogen in Tilburg maar woont al jaren met zijn vrouw en twee kinderen in Udenhout. Nadat Paul zijn HBO opleiding tot docent Handvaardigheid en Tekenen heeft gevolgd kwam hij al snel in het bedrijfsleven terecht. Zijn loopbaan start bij een ontwerpbureau in de interieurbouw. Vervolgens werkte Paul onder andere als scheepstimmerman, Autocad tekenaar, projectleider en bedrijfsleider in de bouw en interieurbouw. Hier heeft hij zijn brede werkervaring aan te danken, waardoor Paul zijn klanten kan bedienen vanaf de aanvraag tot aan de oplevering.

Paul is altijd een praktijkman gebleven en wilde graag zelf weer de controle over de uitvoering van het werk, “Van de sloop tot het aanbrengen van de laatste kitnaad.” In zijn zoektocht naar mogelijkheden kwam Paul bij De Klussenier terecht. Met resultaat want vanaf 1 februari 2012 is Paul beschikbaar voor alle (ver)bouwwerkzaamheden in en om het huis en voor professioneel bouwkundig advies.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Handyman

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Paul van Spaendonk De Klussenier in Stapelen 15, Udenhout Noord-Brabant 5071 KL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Udenhout Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Udenhout Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Udenhout Noord-Brabant, 5071 KL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816123]