Van Leeuwen Rijwielen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Slimstraat 31 , 5071 EG Udenhout, Noord-Brabant
het Hart van Brabant, Tilburg

E-mail

Over Van Leeuwen Rijwielen

Wij zijn ’n klein maar krachtig familiebedrijfje. Omdat wij ook zelf de fietsen repareren, weten wij heel goed wat wij verkopen. Dit is heel belangrijk, omdat wij U hierdoor een vakkundig advies kunnen geven bij het kopen van een fiets. Wij willen U fietsplezier verkopen en daarom nemen wij de tijd voor U ! Niet alleen bij de aanschaf, maar ook daarna, zoals de gratis servicebeurten in het eerste jaar na aankoop.
Omdat wij klein zijn, kunnen wij onze klanten nog persoonlijk benaderen. Bij ons staan service en garantie hoog in het vaandel.

U heeft bij ons de keuze uit verschillende merken. Eigenlijk kunnen wij elke gewenste fiets voor U leveren. Wij zijn echter gespecialiseerd in Gazelle en Batavus. Ook de E-bike.

Reparaties worden uiteraard vakkundig en zo snel mogelijk uitgevoerd, in onze eigen werkplaats. Wij hebben dan ook al ruim 30 jaar ervaring. Wij repareren elk merk. Tevens is er een leenfiets beschikbaar, zodat U nooit zonder vervoer zit.

Wij verkopen en repareren niet alleen fietsen, maar hebben ook een uitgebreid assortiment accessoires. Van regenkleding tot diverse fietstassen en manden van het merk FastRider.

Tevens hebben we fietsstoeltjes van Bobike en Gmg. Verder hebben we zadels te kust en te keur, van hard tot extra zacht. Wist U dat U bij ons een zadel uit mag proberen (bijv. een week) en mocht na een week blijken dat hij niet goed zit, dan probeert U gewoon een andere. Grote keus in banden. Dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment, als U onze winkel bezoekt, blijkt pas hoeveel artikelen wij hebben.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Van-Leeuwen-Rijwielen-1657512507851457/

Categorieën: Bike Shops, Motorcycle Dealer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Udenhout Noord-Brabant

Is Van Leeuwen Rijwielen in Slimstraat 31, Udenhout Noord-Brabant 5071 EG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Udenhout Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Udenhout Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Udenhout Noord-Brabant, 5071 EG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825169]