Nelemans Mode

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpstraat 50 , 4851 CM Ulvenhout, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Breda

E-mail

Over Nelemans Mode

Nelemans Mode is al meer dan 50 jaar een begrip in Ulvenhout.
Bij ons vindt u een ruim assortiment damesmode van diverse topmerken zoals: •Gardeur •Zerres •Gerry Weber •Weber Edition •Frank Walder •Rabe •Sommermann •Erfo •Golléhaug

Het succes van Nelemans Mode is vooral te danken aan de persoonlijke bediening. Onze medewerksters doen er alles aan om u van deskundig advies te dienen met het uitzoeken van uw outfit. Ook geniet u bij Nelemans Mode tussen het winkelen door van een lekker kopje koffie of thee.

Voor onze vaste klanten hebben wij een spaarsysteem. Met dit spaarsysteem sparen vaste klanten 5% op hun aankopen (m.u.v. afgeprijsde artikelen). Twee keer per jaar ontvangen zij dan een waardecheque en kunnen zij het bedrag wat op de waardecheque vermeld staat bij ons verzilveren. Meldt u dus aan als klant in onze winkel en doe ook mee met ons spaarsysteem.

Tevens wordt u als vaste klant altijd op de hoogte gehouden van onze activiteiten en informeren we u altijd als eerste wanneer onze opruiming begint.

Bij ontspannen winkelen hoort ook een goede bereikbaarheid. Daarom vindt u in de directe omgeving van Nelemans Mode een ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen.

Wij ontvangen u graag in onze winkel voor een goed en eerlijk modeadvies.

Kaart

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Diners Club, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nelemans-Mode/514819091981785

Categorieën: Women's Clothing Shop

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Ulvenhout Noord-Brabant

Is Nelemans Mode in Dorpstraat 50, Ulvenhout Noord-Brabant 4851 CM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Mode diensten in Ulvenhout Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ulvenhout Mode per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ulvenhout Noord-Brabant, 4851 CM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817065]