Centrum voor Beweging en Therapie De Nieuwe Velden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Distelstraat 1 , 5552 ER Valkenswaard, Noord-Brabant

E-mail

Over Centrum voor Beweging en Therapie De Nieuwe Velden

Centrum waarbij de medewerkers, met verschillende professionele disciplines, specialist zijn op het gebied van beweging en therapie. De disciplines zijn onder andere: fysiotherapie, manuele therapie, osteopathie voor volwassenen, kinderen en baby’s, medische trainingstherapie, revalidatietrainingen enzovoort.
Het grote voordeel van dit centrum is dat de patiënt centraal staat en dat gekeken en geluisterd wordt zodat op een flexibele manier gezocht kan worden wat de meest optimale manier is om zijn klacht(en) te doen veranderen cq te verminderen. De gegeven behandelstrategie is individueel en op maat gesneden.
Er wordt dus gewerkt met de uiterste zorg voor de patiënt.

Met medische trainingstherapie kunnen klachten die te maken hebben met het houdings- en bewegingsapparaat verholpen worden. Aanmelden kan op basis van een medische indicatie, maar ook voor iedereen die op een verantwoorde manier wil trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Vooraf wordt een intake gesprek gehouden, hierin kunt u aangeven wat u wilt bereiken met de medische trainingstherapie. Dit is een inventarisatie van uw klachten, beperkingen en wensen. Verder wordt gekeken naar de algemene gezondheid en worden vooraf testen uitgevoerd. Deze testen meten de conditie, kracht en coördinatie. Dit is noodzakelijk om een persoonlijk trainingsschema te maken. Na verloop van een bepaalde tijd worden deze testen herhaald om te kijken of er een vooruitgang is geboekt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Centrum-Voor-Beweging-En-Therapie-De-Nieuwe-Velden/183567265145049

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Valkenswaard Noord-Brabant

Is Centrum voor Beweging en Therapie De Nieuwe Velden in Distelstraat 1, Valkenswaard Noord-Brabant 5552 ER uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Valkenswaard Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Valkenswaard Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Valkenswaard Noord-Brabant, 5552 ER, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826789]