Hersbach Belastingadviseurs + Administrateurs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Hegmulder 2 , 5554 KN Valkenswaard, Noord-Brabant

E-mail

Over Hersbach Belastingadviseurs + Administrateurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een beroepsvereniging van belastingadviseurs met ruim 3000 leden die sinds 1956 bestaat.

De doelstelling van het RB is de behartiging van de belangen van haar leden in brede zin; zij overlegt intensief met de overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening.

Leden.
RB-leden zijn veelal (zelfstandig) werkzaam voor het midden- en kleinbedrijf of de vermogende particulier. Zij hebben de opleiding RB-belastingadviseur (post-hbo-niveau) of de opleiding RB-belastingconsulent (hbo-niveau) voltooid, dan wel een andere relevante opleiding gevolgd, vaak aangevuld met praktijkervaring.

Het RB stelt het bijhouden van vakkennis verplicht. Leden die hun deskundigheid via het bijwonen van Permanente Educatie-cursussen op peil houden, ontvangen het Certificaat van Vakbekwaamheid. Het certificaat, dat twee jaar geldig is, wordt alleen verlengd als een lid voldoende Permanente Educatie heeft gevolgd.

Klanten van CB-leden hebben hierdoor de zekerheid dat de kennis van de belastingadviseur up to date is en dat zijn adviezen gebaseerd zijn op de meest recente ontwikkelingen op fiscaal gebied. Het RB bevordert hiermee een deskundige beroepsuitoefening. Uiteraard kent de vereniging Tucht- en Beroepsrecht.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

15-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hersbach Belastingadviseurs + Administrateurs in De Hegmulder 2, Valkenswaard Noord-Brabant 5554 KN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Valkenswaard Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Valkenswaard Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Valkenswaard Noord-Brabant, 5554 KN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817860]