Jouw Pad Coaching en Begeleiding

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Houtvesterwei 7 , 5551 PD Valkenswaard, Noord-Brabant

E-mail

Over Jouw Pad Coaching en Begeleiding

Rouwbegeleiding:

- wandelingen met lotgenoten
- lunchwandelingen met lotgenoten
- creatieve workshops met lotgenoten
- individuele gesprekken
- groepsgesprekken

Elk overlijden betekent verlies. Elk verlies betekent verandering. Een overlijden van een persoon die je lief is, betekent een verandering op jouw levenspad. Het aanpassen aan je veranderde leven kost tijd, veel energie en gaat gepaard met allerlei emoties. Dit is het rouwproces dat je doormaakt.

De dood van een naaste verandert je leven compleet. Je moet verder zonder die geliefde persoon en uiteindelijk je eigen leven weer oppakken, je eigen weg weer zien te vinden.
De wereld om je heen raast gewoon verder, terwijl hij voor jou lijkt stil te staan.
Je vraagt je af in wat voor situatie je nu terechtgekomen bent, of je het wel zult redden zonder die ander, hoe het verder moet, of je ooit nog wel eens plezier in je leven zult hebben?

Misschien ervaar je ook dat jouw omgeving niet goed weet om te gaan met jou en jouw verlies. De collega’s, de kennissen, vrienden, buren, familie, op een goed moment hebben ze allemaal het idee dat het nu lang genoeg geduurd heeft, dat je er nu niet meer over moet zeuren, dat het nu toch al zolang geleden is…..

Dan kun je terecht bij Jouw Pad coaching en begeleiding. Ook als het overlijden al lang geleden is en je er nu moeite mee hebt. Het gaat nu om jou en jouw leven.
Elke persoon rouwt op zijn eigen manier en in het tempo dat bij hem past.

Ik kan je uitleggen hoe een rouwproces kan verlopen, wat de verschillende rouwfasen inhouden, welke problemen je kunt tegenkomen en wat je zelf daaraan kunt doen. Wanneer jij dat wilt, loop ik een stukje met je mee op Jouw Pad, om je te begeleiden in jouw rouwproces, eerlijk en oprecht, en met respect.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je mailen naar Elly Verhees info@jouwpadcoaching.nl, of bellen 040-2043027 of 06-41775147.

Ik wens je ondertussen veel moed en kracht.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Life Coaching

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jouw Pad Coaching en Begeleiding in Houtvesterwei 7, Valkenswaard Noord-Brabant 5551 PD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Valkenswaard Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Valkenswaard Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Valkenswaard Noord-Brabant, 5551 PD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815475]