Praktijk Dommelen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bergstraat 45 , 5551 AW Valkenswaard, Noord-Brabant

E-mail

Over Praktijk Dommelen

Praktijk Dommelen is gevestigd in 1979. Femke Zeijen-Leenders en Rob Zeijen zijn als fysiotherapeuten met deze praktijk begonnen in hun woonhuis in het Genovevadal.

In 1983 deed zich de gelegenheid zich voor om te verhuizen naar de Bergstraat, naar het voormalige pand van de RABObank. Na een verbouwing was dit pand uitstekend geschikt om wonen en werken met elkaar te combineren.
De praktijk maakte een gestage groei en ontwikkeling door. Het aantal medewerkers is uitgegroeid van 2 naar momenteel 9 personen. Verder werd het behandelaanbod door scholing verder uitgebreid.
In de praktijk zijn er diverse mogelijkheden tot behandeling, begeleiding, zoals

Fysiotherapie
Manuele Therapie
Podologie
Kinderbehandelingen
McKenzie
Oedeemtherapie
Oncologie
Psychologie
Haptonomie
Fysiofitness
Persoonlijkheidstest

In 2001 is de praktijk volledig gerenoveerd en uitgebouwd.
Momenteel zijn er 5 separate behandelkamers op de begane grond en één in het souterrain. Verder zijn er zijn twee oefenruimtes, één voor kinderbehandelingen en één voor trainingen.

In 2006 heeft onze praktijk zich aangesloten bij Fysiovisie, een samenwerkingsverband van hoog gekwalificeerde fysiotherapiepraktijken in de regio.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk Dommelen in Bergstraat 45, Valkenswaard Noord-Brabant 5551 AW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Valkenswaard Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Valkenswaard Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Valkenswaard Noord-Brabant, 5551 AW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3776841]