Basis cursus

Basis cursus van Praktijk voor Hondengedrag

Door: Praktijk voor Hondengedrag  17-01-2014
Trefwoorden: Training, Cursus, Gedragstherapie

De Basis cursus - ‘Uw hond vrolijk èn gehoorzaam in één maand!’ In slechts 1 maand leert uw hond in deze cursus de basisgehoorzaamheid. Hierbij houden wij nadrukkelijk rekening met de individuele kenmerken van u en uw hond. Daarom wordt er getraind in kleine groepen. Tijdens de cursus wordt het individuele karakter van uw hond bepaald. Tevens leert u een goed inzicht te krijgen in het gedrag van uw hond, hierdoor leert u uw hond begrijpen. Daarnaast leert uw hond om zijn aandacht volledig op ù te richten en niet op zijn omgeving. Hierdoor ontstaat een goede relatie tussen u en uw hond. Natuurlijk gaat u onder begeleiding van uw instructeur uw hond alle basiscommando’s aanleren. Uiteraard met positieve, hondvriendelijke trainingsmethoden. Hondonvriendelijke trainingsmethoden zijn volledig achterhaalt en worden bij ons dan ook niet gebruikt.. U heeft bij ons de mogelijkheid om volgens de Clickermethode te trainen. Maar ook beschikken we over andere hondvriendelijke trainingsmethoden, waaronder onze zelfontwikkelde Sohilmethode. Sohil staat voor Sneller Onze Hond iets Leren! Eigenlijk is de Clickermethode een onderdeel van onze Sohilmethode. Met deze twee methoden heeft u de mogelijkheid om uw hond binnen één maand de basisgehoorzaamheid aan te leren. U krijgt een vrolijke, gehoorzame hond! En niet een hond die naar u luistert omdat hij bang voor u is! Voorafgaand aan de cursus is er een theorie avond. Op deze avond kunt u kennismaken met uw mede cursisten en worden de theorieboeken uitgereikt. Deze cursus is geschikt voor honden èn mensen van alle leeftijden. (Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar is er een speciale kindercursus.) U mag aan deze cursus al deelnemen als uw hond 12 weken is, mits uw hond volledig is gevaccineerd. Ook de bordetella enting (kennelhoest) wordt aanbevolen. Aan het einde van de cursus kunt u deelnemen aan het gratis examen. En mochten er na de cursus toch nog problemen ontstaan dan heeft u recht op onze gratis nazorg. Vele honden en hun eigenaren gingen u al voor, natuurlijk met goed resultaat en blijvend langdurig succes. Enquêtes bewijzen het !

Trefwoorden: Agressie, Basiscursus, Clicker, clicker methode, Cursus, Gedragstherapeut, Gedragstherapie, Gedragstherapie Voor Honden, Honden Problemen, honden rassen, Honden Training, Hondenrassen, Hondenschool, hondenschool bergeijk, hondenschool eersel, Hondenschool eindhoven, hondenschool neerpelt, hondenschool oirschot, Instructeur, Puppy Cursus, Puppy Training, Rashonden, Training, Trekken aan de lijn,

Andere producten en diensten van Praktijk voor Hondengedrag

Gedragstherapie van Praktijk voor Hondengedrag thumbnail
17-01-2014

Gedragstherapie

Gedragstherapie is er voor eigenaren van honden met gedragsproblemen. Gedragsproblemen bij uw hond kunnen vaak goed worden opgelost. Meestal heeft u de deskundige hulp van een gedragsdeskundige of gedragstherapeut nodig. U moet als stelregel houden dat als u lang wacht met het inschakelen van hulp, uw hond ook lang de tijd heeft om een gewoonte te maken van het probleemgedrag. Dus, als u in een vroeg stadium een gedragstherapeut inschakelt kunt u het probleemgedrag snel de kop in drukken !


puppy cursus van Praktijk voor Hondengedrag thumbnail
17-01-2014

puppy cursus

In de puppy cursus gaan we leren hoe we de eerste weken dat de pup bij u in huis is we de pup het beste kunnen begeleiden. We leren alles wat nodig is om een goede band op te bouwen met de pup. We gaan er dus voor zorgen dat uw pup een goede verstandhouding met u krijgt, immers is dat wat eigenaren van hun hond verwachten. De puppy cursus is geschikt voor puppy’s vanaf 8 weken tot ± 14 weken. De puppy cursus bestaat uit 4 lessen en is geschikt voor het hele gezin, ook kinderen mogen meedoen !