LPG-gids 2011-2012

LPG-gids 2011-2012 van Remarca

Door: Remarca  04-04-2011
Trefwoorden: Lpg, Autogas, Lpg Gids

De LPG-gids 2011-2012: autogas-wegwijzer voor heel Europa. De LPG-gids bevat naast compacte informatie over het rijden op LPG, een uitgebreid overzicht van LPG-tankstations door heel Europa. Per land zijn adresgegevens en openingstijden opgenomen. In deze editie zijn voor bijna alle landen de GPS-codes opgenomen. Na aanschaf van de LPG-gids kunt u voor € 4,95 extra alle landen uit de gids (uitgezonderd Balkan, Griekenland en Ierland) downloaden in uw navigatiesysteem (TomTom of Garmin). De adressen van de LPG-tankstations in Nederland ontvangt u extra.  

Alle gegevens zijn alfabetisch gerangschikt op plaatsnaam en om het zoeken nog eenvoudiger te maken, voorziet het boekje tevens in een groot aantal handige overzichtkaarten en kaarten met snelwegstations. Het rijden op LPG in Europa is met de LPG-gids in uw bagage dan ook geen enkel probleem meer.  

Ieder jaar stelt Remarca B.V. in Eindhoven een compleet ge-updated editie van de LPG-gids samen. Dankzij de medewerking van gasleveranciers, toeristenbonden, individuele tankstations en vele enthousiaste gebruikers van de LPG-gids, is de redactie van de LPG-gids in staat steeds een actueel overzicht van het verkoopnet van LPG in Europa te verschaffen.  

De gids wordt in Nederland verkocht door de ANWB en in België door verschillende leveranciers. Het boekje is tevens te verkrijgen bij LPG-tankstations in Nederland. De LPG-gids verdient zichzelf in 1 keer terug als u hierdoor een nieuw adres vindt om gas te tanken!    

Meer informatie over de gids, advertentiemogelijkheden of een private label uitgave? Neem vrijblijvend contact op met Remarca B.V., Email: [email protected]

Trefwoorden: Autogas, Lpg, Lpg Gids, Lpg-gids, LPG-tankstations,