LPG-gids 2012-2013

LPG-gids 2012-2013 van Remarca

Door: Remarca  02-04-2012
Trefwoorden: Lpg, Autogas, Lpg Gids

 

De LPG-gids 2012-2013: autogas-wegwijzer voor heel Europa.

De LPG-gids bevat naast compacte informatie over het rijden op LPG, een uitgebreid overzicht van LPG-tankstations door heel Europa. Per land zijn adresgegevens en openingstijden opgenomen. In deze editie zijn voor bijna alle landen de GPS-codes opgenomen. Na aanschaf van de LPG-gids kunt u voor € 4,95 extra alle landen uit de gids (uitgezonderd Balkan, Griekenland en Ierland) downloaden in uw navigatiesysteem (TomTom of Garmin). De adressen van de LPG-tankstations in Nederland ontvangt u extra.

Alle gegevens zijn alfabetisch gerangschikt op plaatsnaam en om het zoeken nog eenvoudiger te maken, voorziet het boekje tevens in een groot aantal handige overzichtkaarten en kaarten met snelwegstations. Het rijden op LPG in Europa is met de LPG-gids in uw bagage dan ook geen enkel probleem meer.

Ieder jaar stelt B.V. in Eindhoven een compleet ge-updated editie van de LPG-gids samen. Dankzij de medewerking van gasleveranciers, toeristenbonden, individuele tankstations en vele enthousiaste gebruikers van de LPG-gids, is de redactie van de LPG-gids in staat steeds een actueel overzicht van het verkoopnet van LPG in Europa te verschaffen.

De gids wordt in Nederland verkocht door de ANWB en in België door verschillende leveranciers. Het boekje is tevens te verkrijgen bij LPG-tankstations in Nederland. De LPG-gids verdient zichzelf in 1 keer terug als u hierdoor een nieuw adres vindt om gas te tanken!

Meer informatie over de gids, advertentiemogelijkheden of een private label uitgave?
Email: Remarca@lpg-gids.nl

Trefwoorden: Autogas, Lpg, Lpg Gids, Lpg-gids, LPG-tankstations,

Andere producten en diensten van Remarca

LPG-gids 2011-2012 van Remarca thumbnail
04-04-2011

LPG-gids 2011-2012

De LPG-gids 2011-2012 is vanaf nu leverbaar! Uitgebreid overzicht van LPG-stations in Europa. Verkrijgbaar bij de ANWB.