Hofstede Makelaardij start proef met fotovideo

Door: Hofstede Makelaardij Franchise  08-09-2008

VEEN, 8 september 2008 –Hofstede Makelaardij is een proef gestart met fotovideo’s. Op de internetsite http://www.hofstedemakelaardij.nl wordt bij het woningaanbod van Hofstede Makelaardij Gorinchem een fotovideo gepresenteerd. De bewegende beelden geven de presentatie van de te koop staande woningen een extra dimensie.

Virtuele rondleiding
De fotovideo biedt sitebezoekers een korte sfeerimpressie van de te koop staande woningen. De bewegende beelden zorgen voor een levendige inkijk in de woning. Het is net alsof de sitebezoeker een virtuele rondleiding door het te koop staande huis krijgt. Een potentiële koper heeft zo een beter beeld van het huis alvorens hij deze gaat bezichtigen.

Interessante proef
In de huidige woningmarkt moet een makelaar net even een stapje extra zetten om een woning op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Hofstede Makelaardij zoekt daarom voortdurend naar mogelijkheden om het huizenaanbod prominenter te presenteren. De fotovideo is daarbij een interessante proef. Indien de sitebezoekers de extra presentatie als een meerwaarde beschouwen, overweegt de makelaar haar totale aanbod van deze fotovideo’s te voorzien.

Deel uw mening
Om te beoordelen of de proef met de fotovideo’s succesvol is, vraagt Hofstede Makelaardij uw mening over dit extra presentatiemiddel. Wat vindt u van de fotovideo, is het een meerwaarde ten opzichte van de standaard woningpresentatie? Discussieer mee over dit nieuwe product op http://www.hofstedemakelaardij.blogspot.com.