Uw huis verkopen met hulp van de NVM-makelaar

Door: Hofstede Makelaardij Franchise  03-02-2009

U wilt uw woning verkopen, maar u weet niet goed hoe u dit moet aanpakken? Voor de succesvolle verkoop van uw woning bent u bij een NVM-makelaar aan het juiste adres. Hij is altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Daardoor kan hij u in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien.

De NVM-verkoopmakelaar behartigt alleen úw belang. Daarbij spreekt u ook samen af welke vergoeding daar tegenover staat. Door duidelijke afspraken te maken, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Het is belangrijk dat u een goede prijs voor uw woning vraagt. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Daarom komt uw NVM-verkoopmakelaar eerst bij u thuis om de woning te inspecteren. Hij let dan onder andere op de ligging en de technische staat van uw woning.

Daarnaast vraagt hij aan u welke gebreken of andere bijzondere aspecten uw woning heeft die de koopprijs negatief kunnen beïnvloeden. U kunt daar - indien u dat niet meldt - door de koper achteraf op aangesproken worden. Via de NVM-database voor woonobjecten controleert de NVM-makelaar verder de marktprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving.

Op basis van al deze informatie kan hij u uiteindelijk prima adviseren over de prijs waar u het meest bij gebaat bent: een realistische vraagprijs. Afhankelijk van uw wensen en budget stelt uw NVM-verkoopmakelaar een uitgekiend publiciteitsplan op waarbij geadverteerd kan worden in diverse media.

Groot en uitgebreid op funda.nl
De NVM-verkoopmakelaar meldt uw woning direct aan bij de NVM-database voor woonobjecten. Deze database is aangesloten op het NVM-netwerk. Hierdoor worden automatisch alle NVM-verkoopmakelaars meteen op de hoogte gesteld van uw aanbod. Uw woning wordt ook automatisch groot en uitgebreid met alle kenmerken op funda.nl geplaatst.

Uw NVM-verkoopmakelaar coördineert en begeleidt de bezichtigingen. Hij is de contactpersoon voor kandidaat-kopers. Zij kunnen bij hem terecht met al hun vragen.

Voor de onderhandelingen kunt u ook vertrouwen op uw NVM-verkoopmakelaar. Door zijn ervaring weet hij niet alleen wat uw huis minimaal moet opbrengen, maar ook hoe u er zoveel mogelijk voor kunt krijgen. Met name als er meerdere bieders zijn, voorkomt uw NVM-verkoopmakelaar dat u (kostbare) fouten maakt. Daarom stelt hij samen met u vooraf vast welke biedingstactiek u het best kunt volgen.

Meer informatie
Heeft u verkoopplannen en wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vraag dan nu een gratis waardebepaling en vrijblijvend verkoopadvies van uw woning aan. U weet zo precies waar u aan toe bent!