Business Gala Award 2007/2008 voor ABEMEC

Business Gala Award 2007/2008 voor ABEMEC van Abemec

Door: Abemec  18-10-2007
Trefwoorden: Machines, Business, Trekkers

ABEMEC bv heeft zaterdag jl. uit de handen van Chazia Mourali, tijdens het Business Gala Veghel, de Business Gala Award 2007/2008 ontvangen als waardering voor de uitstekende manier waarop ABEMEC invulling geeft aan het thema “BETER PRESTEREN door BETER COMMUNICEREN”. Deze Award, een prestigieuze prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt tijdens het Business Gala in Veghel. ABEMEC ging de strijd aan in de categorie, Handel, Industrie en Diensverlening (Groot).

ABEMEC groeit in haar werkgebied, ondanks de voortschrijdende daling van het aantal agrariërs en de daardoor afnemende markt voor trekkers, werktuigen en machines.
Door haar vindingrijkheid en veerkracht heeft ABEMEC na noodzakelijke saneringen, weer nieuwe markten aangeboord op vakgebieden die goed aansluiten bij de kennis en de vaardigheden van de onderneming. Om haar marktvolume te vergroten heeft ABEMEC in de afgelopen jaren enkele gespecialiseerde bedrijven overgenomen.

ABEMEC is toegetreden tot de markt van steeds grotere en gecompliceerdere machines en tractoren, zoals de verreikers, oogstmachines, knikladers, plantmachines, groente-oogstmachines en tuin- en parkmachines.
Ook voor deze steeds ingewikkeldere machines en tractoren beschikt ABEMEC over geschoolde en gekwalificeerde medewerkers. Continuïteit tegen zo laag mogelijke kosten staat immers hoog in het vaandel van ABEMEC.

ABEMEC, continu in beweging

Trefwoorden: Abemec, Business, Machines, Trekkers, Werktuigen