Bodeminzicht Bodemadviesbureau Bodemonderzoek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jekschotstraat 12 , 5465 PG Veghel, Noord-Brabant

E-mail

Over Bodeminzicht Bodemadviesbureau Bodemonderzoek

Een bodemadviesbureau met een heldere kijk op bodemonderzoek dat vijf jaar geleden is opgericht door twee ervaren milieudeskundigen. Zoals onze naam al laat zien willen wij inzicht bieden in de bodemkwaliteit!

We willen ons graag onderscheiden door een pragmatiche aanpak met een op maat helder advies, vanuit een persoonlijke benadering.

De projectleider is in tegenstelling tot bij de meeste andere milieuadviesbureau's ook degene die de veldwerkzaamheden uitvoert. Door deze manier van werken is het mogelijk om tussentijds de klant op de hoogte te brengen en in te springen op eventuele knelpunten. Hierdoor houden we de termijnen van de door ons uitgevoerde onderzoeken zo kort mogelijk en kunnen wij een grondig advies geven dat is toegespitst op uw locatie. Dit alles natuurlijk binnen de door de overheid gestelde kaders en richtlijnen met betrekking tot gecertificeerd veldwerk en kundig advies.

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Landscaping & Gardening

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bodeminzicht Bodemadviesbureau Bodemonderzoek in Jekschotstraat 12, Veghel Noord-Brabant 5465 PG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Veghel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veghel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veghel Noord-Brabant, 5465 PG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816797]