Fioretti College

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Muntelaar 4 , 5467 HA Veghel, Noord-Brabant

E-mail

Over Fioretti College

Het Fioretti College is een school voor mavo, vmbo en praktijkonderwijs. De afkorting vmbo staat voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs. Onze missie is: Leerlingen van 12 tot 18 jaar, ongeacht hun talenten en sociale achtergrond, met goed onderwijs en zorgzame begeleiding voorbereiden op het vervolgonderwijs en in het verlengde daarvan op een plaats in de maatschappij. Binnen de school kunnen leerlingen alle leerwegen van het vmbo volgen. In de bovenbouw (klas 3 en 4) volgen de leerlingen van de leerweg mavo het profiel Dienstverlening & Producten. De leerlingen van de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg maken een keuze uit de volgende profielen: Economie & Ondernemen - Horeca, Bakkerij & Recreatie - Bouwen, Wonen & Interieur - Produceren, Installeren & Energie - Mobiliteit & Transport - Zorg & welzijn.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fioretti-College/111678408851599

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fioretti College in Muntelaar 4, Veghel Noord-Brabant 5467 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten in Veghel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veghel Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veghel Noord-Brabant, 5467 HA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3717283]