FysiekFit Manuele Therapie & Fysiotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Past. van Haarenstraat 62 , 5464 VH Veghel, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over FysiekFit Manuele Therapie & Fysiotherapie

FysiekFit is een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en revalidatie. De praktijk is gevestigd in Mariaheide en in Veghel op de NCB-Laan. In Veghel wordt er in het pand van Podomed samengewerkt met de podotherapeuten, sportarts en personal trainer die daar ook gevestigd zijn.

U kunt bij FysiekFit terecht met allerlei klachten aan het bewegingsapparaat. U kunt daarbij denken aan nekpijn, arthrose, hoofdpijn, schouderklachten, elleboogklachten, rugklachten, bekkenklachten, heupklachten en knieklachten. In de praktijk wordt geprobeerd het normale bewegen te herstellen, zodat klachten verdwijnen. Buiten goed uitgeruste behandelkamers is er een oefenruimte met trainingsapparatuur aanwezig.

Sinds 2010 is FysiekFit aangesloten bij Schoudernetwerk Noord-Brabant. Hierin werken fysiotherapeuten en orthopeden samen om een optimaal behandelresultaat bij mensen met schouderklachten te bereiken. Sinds 2014 is de praktijk verder aangesloten bij het Knienetwerk Noord-Brabant.

Zo nodig wordt er gebruik gemaakt van dry needling of manuele therapie. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met uzelf.

Naast de praktijk in Mariaheide wordt er ook gewerkt vanuit de praktijk van Podomed op de NCB-Laan te Veghel.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is FysiekFit Manuele Therapie & Fysiotherapie in Past. van Haarenstraat 62, Veghel Noord-Brabant 5464 VH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Veghel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veghel Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veghel Noord-Brabant, 5464 VH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825630]