Fysiotherapie en Sportfysiotherapie De Bunders

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kievietdonk 9 , 5467 AR Veghel, Noord-Brabant

E-mail

Over Fysiotherapie en Sportfysiotherapie De Bunders

Wij onderzoeken of er zwakke schakels in jouw lijf zitten. Is jouw rompstabiliteit wel goed genoeg om optimaal jouw spierkracht op die bal over te brengen? Gebruik je wel alle spiergroepen goed getimed als je die speer wegsmijt? Is jouw explosieve beenspierkracht wel voldoende om op beslissende momenten toe te slaan?

Ziekten als reuma, COPD, suikerziekte, hartfalen of osteoporose hoeven geen belemmering te vormen om te sporten. Maar net zoals bij ouderen en mensen met overgewicht zullen we de juiste keuzes en aanpassingen moeten maken voor wat betreft sportactiviteiten.

Met behulp van de juiste kracht- en uithoudingsvermogenstests maken we een optimaal individueel trainingsprogramma en bouwen we allerlei controlemomenten in. Hartslag, bloeddruk en saturatiewaarden (zuurstof in je bloed) worden in de gaten gehouden.

Eventueel maken we gebruik van de deskundigen binnen ons netwerk, zoals de dietist of orthopeed.

Je bent relatief gezond maar je voelt je niet zo lekker in je vel of je vindt jezelf te stram, te stijf of te zwaar. Je ziet het niet zitten om je te binden aan een sportvereniging maar "zo maar wat doen" vind je niet wenselijk of onverantwoord.

Met een uitgebreid sportfysiotherapeutisch onderzoek onderzoeken we je gewrichten en spieren en testen we je algemeen uithoudingsvermogen, je kracht, lenigheid en lichaamssamenstelling.

Je weet meteen hoe je er voor staat en wat je er aan zou kunnen doen.

Uiteraard geven we je een sportadvies en een trainingsprogramma op maat.

Je hebt zojuist een nieuwe heup, een nieuwe knie, een kruisbandoperatie of een andere operatie gehad.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Veghel Noord-Brabant

Is Fysiotherapie en Sportfysiotherapie De Bunders in Kievietdonk 9, Veghel Noord-Brabant 5467 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Veghel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veghel Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veghel Noord-Brabant, 5467 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825349]