Maak een proefrit op een elektrische scooter bij Reijs Scooters te Veghel

Maak een proefrit op een elektrische scooter bij Reijs Scooters te Veghel van Reijs Scooters Veghel

Door: Reijs Scooters Veghel  30-09-2011
Trefwoorden: Scooter, Scooters

 

Veghel,. 30 september 2011

Tijdens de openingsdag van het nieuwe pand van Reijs Scooters Veghel aan de Hoogstraat 20a (ze komen van de Patio) staan 4 elektrische scooters klaar om door geïnteresseerden te worden getest.

Reijs Scooters bestaat 8 jaar en heeft al zo’n 5 jaar elektrische scooters in het assortiment. Begonnen werd met de elektrische Solex, de E-Solex. Een leuk machientje voor de korte afstanden. Daarnaast heeft Reijs voor het merk Ice al enkele jaren een aantal scooters van diverse overheden (gemeente, politie, provinciehuis) in onderhoud. We kunnen wel stellen dat er dus een ruime ervaring aanwezig is.

De markt voor elektrische scooters is zich gestaag aan het ontwikkelen. In het begin werd gedacht dat de elektrische scooters de markt zeer snel zouden veroveren. Er is immers veel minder onderhoud nodig dan voor een benzinescooter. Bovendien ligt de prijs per km lager. Daartegenover staan echter de lage actieradius en de hoge accuprijs. De accu’s worden echter steeds beter, lees leveren meer km’s en een hogere actieradius. En de verwachting is dat de aanschafprijs van de accu’s verder zullen dalen. Tel daarbij het milieu-aspect op en het kan niet anders dan dat er steeds meer kopers van elektrische scooters zullen komen.

Reijs Scooters levert van alle merken in haar assortiment ook de elektrische variant(en).

De E-Solex en de Qwic Emoto Light zijn altijd op voorraad. A.s. zaterdag komen daarbij de Tomos E-Lite en de Kymco Sunboy. Deze staan klaar voor een geluidsarm proefritje!

Voor meer informatie, zie de website of bel 0413-3789 65 of 0646223527.

Trefwoorden: Scooter, Scooters

Ander nieuws en updates van Reijs Scooters Veghel

Reijs Scooters Veghel verhuist naar groter pand van Reijs Scooters Veghel thumbnail
29-09-2011

Reijs Scooters Veghel verhuist naar groter pand

Om haar klanten nog beter van dienst te zijn verhuist Reijs Scooters van de Patio naar Hoogstraat 20a te Veghel. Op de nieuwe locatie biedt Reijs een ruime keuze aan scooters EN onderdelen. Bovendien is er een werkplaats en is altijd een monteur aanwezig. Tenslotte kan de klant met de scooter tot voor de deur komen en kan voor de deur worden geparkeerd.