SkyClean Gevelreiniging sluit nieuwe distributieovereenkomsten in Groot-Brittannië.

SkyClean Gevelreiniging sluit nieuwe distributieovereenkomsten in Groot-Brittannië. van Skyclean Nederland

Door: Skyclean Nederland  16-09-2008

SkyClean Europe B.V. maakt vandaag de aanstelling bekend van J.V. Price Ltd en Newlife Cleaning Systems Ltd als nieuwe SkyClean distributeurs voor Centraal en Noord Groot-Brittannië.

SkyClean, markleider in gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed, heeft de benoeming van de twee nieuwe distributeurs bekendgemaakt als onderdeel van haar plannen tot uitbreiding van de bestaande activiteiten en de benadering van nieuwe markten. De nieuwe distributeurs, welke met onmiddellijke ingang actief zijn, zijn J.V. Price Ltd en Newlife Cleaning Systems Ltd, beiden krachtige spelers in de Britse markt.

“In de komende jaren zal SkyClean de nadruk leggen op uitbreiding van het huidige distributienetwerk terwijl bestaande distributeurs in Europa intensief zullen worden ondersteund bij het verkopen van onze dienstverlening”, aldus Marcel Hurkmans, algemeen directeur van SkyClean Europe B.V. “Het is van groot belang voor SkyClean om partners te vinden welke dezelfde criteria hanteren op het gebied van kwaliteit en service. Zowel J.V. Price Ltd als Newlife Cleaning Systems voldoen hieraan.”

SkyClean is sinds een jaar actief in het Verenigd Koninkrijk. Vorig jaar werden reeds demonstratie’s uitgevoerd op verzoek van een aantal geïnteresseerde bedrijven waaronder de Britse supermarktketens Tesco en Morrisons. Momenteel onderhandelt SkyClean met deze bedrijven over gevelreiniging van meerdere distributiecentra in het Verenigd Koninkrijk.

Voor meer informatie: www.skyclean.nl

Marcel Hurkmans
+31 (0)6 5318 2432
mhurkmans@skyclean.nl