Benoeming Paul van Berkel tot directeur Sligro Fresh Food Producties

Door: Sligro Food Group  03-11-2006
Trefwoorden: Personalia

Begin augustus heeft Sligro Food Group bekend gemaakt in verband met de sterke groei (mede als gevolg van de overnames van VEN, Inversco en gedeelte Edah) de directieteams te versterken. Hierdoor komt er binnen de hoofddirectie van Sligro Food Group meer ruimte voor overkoepelende concernzaken.

Na de eerdere benoeming van Walter de Wit tot Directeur Sligro Zelfbedieningsgroothandels, Henk-Jan Peterse tot Directeur Sligro Bezorgservice groothandels en Rob van Herpen tot directeur Inkoop Sligro Food Group Nederland maakt de hoofddirectie van Sligro Food Group nu bekend Paul van Berkel (42) te benoemen tot directeur van de Sligro Fresh Food Productiebedrijven. Tot deze productiebedrijven behoren momenteel Smit Vis, Maison Niels de Veye (patisserie) en de drie met de overname van Inversco geacquireerde maaltijd- en maaltijdcompentenbedrijven van Koelvers.

Paul van Berkel heeft na zijn opleiding technische bedrijfskunde te Enschede een ruime ervaring opgedaan binnen de foodbranche in een aantal functies binnen Duif Convenience Food, Beckers Food Group, Medirest Catering B.V., Albert Heijn en Brand Loyalty International. Paul van Berkel is woonachtig in Loosdrecht, gehuwd en heeft twee kinderen. Paul van Berkel zal op 1 december 2006 starten in zijn nieuwe functie.

Trefwoorden: Personalia

Contact Sligro Food Group

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share