Bekwaamheid Van Campen Consulting officieel erkend

Door: Van Campen Consulting  13-11-2006

Organisatie-adviesbureau Van Campen Consulting mag sinds kort het predikaat CEDEO-erkend opleidingsinstituut dragen.
In Nederland zijn er maar liefst ruim 8500 commerciële opleidings-instituten die een veelvoud van maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Hiervan zijn slechts 300 instituten op basis van marktwaardering geselecteerd en CEDEO erkend.

Stichting CEDEO is een onafhankelijke intermediaire organisatie die in 1980, met behulp van het Ministerie van Economische Zaken, is opgericht. De reden hiervan is dat er tot dan geen afdoende wetgeving bestond om bedrijfsopleidingen aan tenminste minimale kwaliteitseisen te laten voldoen.
Inkopers en HR-managers worstelden toen en nu vaak met de vraag hoe en waar men de bedrijfsopleiding moest inkopen die niet alleen het beste aansloot op het kennisniveau en de wensen van het personeel, maar die tevens aansloot op de doelstellingen van de organisatie zelf.

Om in aanmerking te komen voor CEDEO-erkenning dient een instituut te voldoen aan vereiste basiscriteria rondom kwaliteit, contuinuïteit en bedrijfsgerichtheid.
Het certificaat wordt namelijk alleen toegekend aan organisaties, waarvan minstens 80% van de professionele klanten - de inkopers van bedrijfsopleidingen en assessmentinstrumenten- tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en selectieinstrumenten. Uiteraard geldt hetzelfde voor de totale performance van de opleidingsaanbieder.

Het CEDEO-certificaat betekent voor Van Campen Consulting een belofte voor de toekomst om te blijven verbeteren en te vernieuwen.
Naast erkend opleidingsinstituut is Van Campen Consulting ook een erkend bureau op het gebied van assessment ten behoeve van werving en selectie.
De eigen methodiek en werkwijze van Van Campen Consulting zijn overigens geregistreerde merken.

Organisatieverbetering - No cure no pay® Van Campen Consulting werd opgericht in 1992 door Marleen Teunis- van Campen. Inmiddels telt het organisatie-adviesbureau zo'n 30 medewerkers, en opereert landelijk als partner in verbetering- en opleidingstrajecten in profit- en non profit organisaties. Dit doen zij op het gebied van Human Resources, klantgerichtheid en commercie. Van Campen Consulting heeft een eigen methodiek (Resultaatgericht Opleiden®) ontwikkeld, waarbij resultaten meetbaar zijn en tot zichtbare kwaliteit leiden. Het bureau garandeert succesvolle resultaten en werkt op "no cure no pay" basis.