Wonders Straalbedrijf BV J

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Beukelszweg 1 , 5466 AT Veghel, Noord-Brabant

E-mail

Over Wonders Straalbedrijf BV J

Jan Wonders Straalbedrijf geeft staal een nieuw leven. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het professioneel behandelen van de meest uiteenlopende staalobjecten. Als modern geoutilleerd bedrijf hebben wij als specialiteit het stralen, schooperen en coating van objecten voor zowel particulieren als de metaalindustrie. Hierbij staat veiligheid, kwaliteit en milieu hoog in het vaandel.

Ons team bestaat uit vaktechnische mensen die zorgen voor de kwaliteit die u wenst. Daarnaast beschikken wij over de inrichting die nodig is voor een optimaal resultaat. Met het test en meetapparatuur wordt de kwaliteit en conditie van de producten bewaakt.

Alle processen zijn van A tot Z uitgewerkt. Elk onderdeel van het werkproces krijgt dan ook alle aandacht die nodig is. Hierbij maken we gebruik van verschillende technieken. Deze worden toegepast op de juiste oppervlakten en effecten.

Onze kracht vindt u terug in de enorme diversiteit in onze werkzaamheden. We zijn vooruitstrevend en innovatief in het bedenken van maatwerk oplossingen en vinden altijd een passende oplossing voor elk project. Afhankelijk van het oppervlak en het gewenste effect kunnen we u adviseren welke techniek het beste bij uw wensen past.

Wilt u meer weten over onze diensten? Bekijk dan onze website. U kunt ook altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Veghel Noord-Brabant

Is Wonders Straalbedrijf BV J in Beukelszweg 1, Veghel Noord-Brabant 5466 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Veghel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veghel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veghel Noord-Brabant, 5466 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825608]