De Kunstpraktijk - Bed&Breakfast Galerie Atelier Creatieve Workshops -

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpstraat 6 A , 5504 HH Veldhoven, Noord-Brabant

E-mail

Over De Kunstpraktijk - Bed&Breakfast Galerie Atelier Creatieve Workshops -

De Kunstpraktijk is een bijzondere plek voor toeristen, zakenmensen, expats en kunstliefhebbers. Waar kunst, verblijf en lekker werken met je handen samen gaan!
In het pand waar De Kunstpraktijk is gevestigd kunt u alle dagen van de week genieten van de service bed en breakfast, riante guestrooms met eigen ingang zijn daarvoor beschikbaar, één van de guestrooms wordt telkens ingericht met beeldende kunst.
In het atelier van De Kunstpraktijk verzorgt beeldend kunstenaar Aurelia Van der Burght creatieve workshops aan bedrijven, volwassenen en kinderen. Dit in de vorm van workshops in tekenen en schilderen, werken met klei, beschilderen van serviesgoed, mozaïeken, printen, gips.
In de galerie/projectruimte van De Kunstpraktijk zijn wisselende exposities te bezoeken. De belangstelling ligt daarbij vooral bij kunst met een experimentele lading, installaties, fotografie, design.
U bent van harte welkom!

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Is De Kunstpraktijk - Bed&Breakfast Galerie Atelier Creatieve Workshops - in Dorpstraat 6 A, Veldhoven Noord-Brabant 5504 HH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten in Veldhoven Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veldhoven Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veldhoven Noord-Brabant, 5504 HH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822642]