alarmklok - www.hsg-relatiegeschenken.com

alarmklok - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  14-03-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Klok

Een alarmklok is een klok die u kunt instellen zodat ze op een bepaald tijdstip aflopen en een geluid of signaal maken voor u te waarschuwen. U vindt de alarmklok in alle kleuren en vormen die u maar kunt bedenken. Een alarmklok wordt meestal gebruikt voor iemand te wekken als het tijd is om op te staan. Als u wakker wordt kan u het alarm meteen stoppen door te drukken op een knopje. Wanneer de alarmklok een radio bevat, kan je die gebruiken al weksignaal. Dan wordt u dus wakker met muziek die op de radio is.

Er bestaan ook alarmklokken die u kunt gebruiken in de keuken. Als u aan het koken bent en u wilt even van je pan weg, dan kan u uw alarmklok instellen. Het waarschuwt u dan wanneer het tijd is om naar uw eten te gaan kijken.

Nog een bepaalde functie van de alarmklok is die in uw mobiele telefoon. Altijd handig want u kunt die overal mee naartoe nemen en u kunt dus altijd gewekt worden.

Aangezien iedereen een alarmklok kan gebruiken, is de alarmklok een zeer geschikt relatiegeschenk! De alarmklok kan worden bedrukt door het logo van uw bedrijf. Ons assortiment aan alarmklokken kan u bekijken door bovenaan verder te klikken naar onze zoekpagina.

Wanneer u op onze zoekpagina uw geliefde alarmklok niet vindt, kunt u altijd een offerte aanvragen (onderaan) voor de alarmklok, vrijblijvend!

Vraag een offerte aan voor een alarmklok

Klik hier om een offerte aan te vragen

Trefwoorden: Alarmklok, Klok, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken, Wekker,