Anti Stress Bal - www.hsg-relatiegeschenken.com

Door: Hsg Relatiegeschenken  13-03-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Anti Stress

Een anti stress bal is een klein balletje, waarin je kunt knijpen. De knijpbeweging met de anti stress bal laat je stressaanvallen verminderen. Een anti stress bal is op bijna elk bureau terug te vinden en kan bestaan uit onzettend veel verschillende vormen en kleuren.

Leuke vormen van anti stress ballen zijn de wereldbol, een hart, een huis, een voetbal, een auto, een pil, enzovoort. Een anti stress bal kan ook op een balpen zijn geplaatst, zodat de bal altijd binnen handbereik is bij stresssituaties. Anti stress ballen bestaan ook in de vorm van jongleerballetjes of in een chinese anti stress ballen set.

Het geven van een anti stress bal als giveaway is een heel leuk idee, aangezien iedereen wel anti stress ballen kan gebruiken (zeker wanneer de ontvanger een zittend beroep uitoefent). De anti stress ballen kunnen bedrukt worden door het logo van uw bedrijf. Klik bovenaan om ons assortiment aan anti stress ballen te doorzoeken. Op zoek naar een speciale, unieke anti stress bal en u vindt deze niet op onze zoekpagina? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers: zij helpen u graag verder met uw zoektocht naar anti stress ballen!

Bent u op zoek naar slechts één anti stress bal of enkele anti stress ballen, onbedrukt? Dan kan u terecht op onze World of Gifts website, die u terugvindt op http://www.worldofgifts.eu. Hier kan u snel en eenvoudig uw favoriete anti stress bal bestellen.

Vindt u op onze zoekpagina voor anti stress ballen niet de anti stress bal die u zoekt? Vraag dan onderaan een offerte aan voor de anti stress bal.

Vraag een offerte aan voor een anti stress bal

Trefwoorden: Anti Stress, Anti Stress Bal, Antistress, Antistressbal, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken,