asbak - www.hsg-relatiegeschenken.com

asbak - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  14-03-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Asbak

Een asbak is een artikel waarin rokers de as van hun sigaret kunnen deponeren. Er bestaan asbakken in alle kleuren en vormen, grote die ergens buiten aan een gebouw staan, kleine die vroeger ingebouwd waren in de stoelen van treinen en vliegtuigen. Je hebt er die een staander hebben, die je kan uitschuiven.

De asbak kan worden gemaakt van verschillende materialen, een wegwerp asbak is van aluminium. Andere worden meestal van glas, steen of metaal gemaakt.

Er zijn twee typen van asbak: gesloten en open. Een gesloten asbak houdt de geuren van de afgeslagen as enigszins binnen, zodat er minder vieze geurtjes van de asbak komen. Bij deze moet je als je je sigaret hebt gedoofd op een knopje duwen en dan schuift de asbak open zodat je sigaret er in valt.

Asbakken zijn een uitstekend relatiegeschenk. Vooral de wegwerpasbakken zijn in trek als give-away. HSG relatiegeschenken verkoopt deze asbakken, maar ook de luxueuzere versies. De asbakken kunnen worden bedrukt met het logo van uw bedrijf. Om ons assortiment aan asbakken te bekijken, kan u bovenaan verder klikken naar onze zoekpagina.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Trefwoorden: Asbak, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken