auto-artikelen - www.hsg-relatiegeschenken.com

auto-artikelen - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  14-03-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Luchtverfrisser

Bij de auto artikelen heb je een zeer ruime lijn van artikels. U hebt sommige van deze auto artikelen zeker nodig als je een auto hebt. Neem nu een ijskrabber, je kan niet zonder als het buiten heeft gevroren en heel uw ruit is bedekt met een dikke laag ijs. Ijskrabbers zijn dus heel voorname auto artikelen die u zeker moet hebben.

Een luchtverfrisser is ook wel handig om te hebben. Deze auto artikelen zorgen er voor dat het altijd lekker fris ruikt in je auto. Vooral bij rokers zijn deze dingen zeer geliefd. U vindt ze in verschillende geuren. U kunt deze autoartikelen ook makkelijk kwijt in uw auto, er bestaan er die je ergens in je auto moet vastklikken maar je hebt er ook die een koordje hebben zodat u ze gemakkelijk kunt ophangen in uw auto aan uw spiegel.

Een pechlamp met gereedschapset is een must om te hebben tussen je autoartikelen. Het kan goed helpen bij autopech. Wat je ook goed kan gebruiken bij autopech is een veiligheidsvest. Dit fluorescerende vestje is nuttig voor als je in het donker op de weg staat zodat andere automobilisten je kunnen zien. Ook wandelaars en joggers gebruiken dit veel.

Nog auto artikelen die leuk zijn om te hebben is een zonnewering en een digitale blaastest. Een zonnewering is een scherm dat je in uw auto tegen je ruit kan hangen en het voorkomt overlast van zonlicht en warmte. U kunt er niet mee rijden want het bedekt heel uw raam maar het is wel handig voor als u uw auto op een plaats zet waar veel zonlicht is, het houdt de warmte tegen. Met een digitale blaastest kan u zelf nagaan hoeveel alcohol je in je bloed hebt, dus als u boven de maximale hoeveelheid promillage zit mag je niet meer rijden.

Aangezien bijna elke volwassene met de auto rijdt, zijn auto artikelen een leuk idee als relatiegeschenk. De auto artikelen kunnen worden bedrukt met het logo van uw bedrijf. Voor ons assortiment aan auto artikelen, kan u bovenaan verder klikken naar onze zoekpagina.

Vindt u niet de auto artikelen die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor deze auto artikelen aanvragen (zie onderaan).

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=Auto%20artikelen

 

Trefwoorden: Auto-artikelen, Ijskrabber, Luchtverfrisser, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken