automap - www.hsg-relatiegeschenken.com

automap - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  14-03-2009
Trefwoorden: Map, Relatiegeschenken, Relatiegeschenk

Een automap is een praktische map die je heel goed kan gebruiken als je een auto hebt. Je kunt er namelijk al je auto- en verzekeringspapieren in kwijt. Een automap heeft binnenvakken waar je alles zorgvuldig kan instoppen.

De buitenkant van een automap is gemaakt van kunststof of leer.

Een automap is niet zo groot en dik, dus je kan het gemakkelijk kwijt in je auto. Meestal wordt de automap in het handschoenenkastje gestoken dat zich onder je dashboard bevindt. Je zal minder snel je autopapieren kwijt doen als je ze altijd in je automap stopt.

Automappen bestaan in verschillende vormen en kleuren. Meestal wordt een rechthoekige automap van leder of nepleder gemaakt. Ook is zwart de meest voorkomende kleur voor automappen.

Meestal wordt er ook gewerkt met diepdruk: uw logo/tekst wordt in het materiaal gedrukt. In sommige gevallen (bijvoorbeeld bij plastic automappen) is een gewone tampondruk een betere optie.

HSG relatiegeschenken kan u verscheidene standaard automappen voorstellen, maar ook maken wij automappen op maat. U kunt altijd vrijblijvend een prijsofferte aanvragen voor een automap, door onderaan verder te klikken.

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=Automap

 

Trefwoorden: Automap, Map, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken