Awards bij www.hsg-relatiegeschenken.com

Awards bij www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  14-03-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Beker

Een award is een prijs die men kan verdienen wanneer men een bijzondere prestatie heeft geleverd. Men kan ook een award winnen wanneer men winnaar is van een spel of competitie. Voorbeelden van activiteiten waarbij award wordt uitgedeeld zijn een voetbaltornooi, basketbaltornooi, schaakpartij, atletiek wedstrijd, enzovoorts. Ook wanneer bijvoorbeeld een voetbalploeg de "beker" wint (buiten competitie: wedstrijden gedurende het seizoen), krijgen ze een award. Tijdens de competitie van bepaalde sporttakken zoals voetbal, basketbal enzovoort, kan er een award worden gewonnen voor het kampioen spelen.

Er is een verschil tussen een award en een beker. Een beker is meestal een gouden, zilveren of bronzen kom. Een award daarentegen kan meerdere vormen aannemen. Een award kan zo bijvoorbeeld een medaille, beker, oorkonde of beeldje zijn.


Awards bestellen kan u bij HSG relatiegeschenken doen. U kunt uw award laten bedrukken of graveren met uw logo en/of tekst. De tekst die meestal op de award komt te staan is het jaar waarin ze wordt uitgereikt, waarom de award wordt uitgereikt en door wie de award wordt uitgereikt.


Een award is dus een leuk relatiegeschenk dat mooie herinneringen met zich meedraagt. 


U kunt een gratis prijsofferte aanvragen voor awards, door onderaan verder te klikken naar onze offerte-pagina. Ook kunt u ons altijd contacteren voor bijkomende vragen over een award. De medewerkers van HSG relatiegeschenken staan steeds tot uw dienst.


Vraag een offerte aan voor awards

Trefwoorden: Beker, Relatiegeschenk, Relatiegeschenk-awards, Relatiegeschenken,