bedrukte ballonnen - www.hsg-relatiegeschenken.com

bedrukte ballonnen - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  21-03-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Ballonnen

Een ballon is een huls die gevuld is met lucht of gas (helium). Ballonnen worden meestal als promotiemiddel voor een bedrijf gebruikt en/of als speelgoed voor kinderen.

Ballonnen zijn gefabriceerd van rubber en ze zijn klein genoeg, zodat een persoon hem kan opblazen. Op kinderfeestjes wordt de ballon ook vaak gebruikt als versiering van het huis en ook hangen er vaak ballonnen op de stoel van de jarige. Ook zijn er kunstenaars en clowns die ballonnen gebruiken om figuren te maken. Deze kunstvorm heet ballon-modelleren.

De vulling van de ballon kan helium zijn. Helium is lichter dan de lucht, zodat de ballon kan opstijgen. Hierdoor kan de ballon worden gebruikt voor ballon wedstrijden. Onder de ballon wordt dan een kaartje vastgemaakt met het adres van de deelnemer op. De vinder van de ballon moet dan het kaartje terugsturen met de gegevens van waar de ballon werd gevonden. De ballon die het verst weg is gevlogen, wint dan een prijs.

Vroeger werden ballonnen ook gevuld met waterstof. Dit was goedkoper dan helium, maar het was ook zeer brandbaar... Een ander materiaal dat gebruikt werd voor de vulling van ballonnen was lichtgas, dat thuis uit de gaskraan kwam. Tegenwoordig is alleen helium toegestaan voor het vullen van ballonnen, vanwege het brandgevaar van de andere materialen.

Ballonnen bestaan er in alle vormen, maten en kleuren! Onderaan kunt u een prijslijst downloaden van ons assortiment aan onbedrukte en bedrukte ballonnen. Ook kunt u een aangepaste offerte aanvragen voor ballonnen. Wenst u echter een speciale ballon die u niet kunt terugvinden op onze prijslijst? Neem even contact op met onze medewerkers of vermeld dit in uw offerte voor de ballonnen.

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=Ballonnen

Trefwoorden: Ballon, Ballonnen, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken