bidon - www.hsg-relatiegeschenken.com

bidon - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  21-03-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Drinkfles

Een bidon is een drinkfles, waar je je gewenste drankje in kunt bewaren. Een bidon is meestal gemaakt van een bepaalde kunststof, of aluminium. Deze stoffen maken de bidon smaak-en geurloos. Meestal is de bidon ook isolerend, zodat je drankje langer koel blijft.

Bidons zijn bij HSG relatiegeschenken verkrijgbaar, al dan niet in outdoor setjes. De bidon gebruik je namelijk niet vaak binnen, maar buiten. Voorbeelden waarbij de bidon een handige tool is, is op de fiets, bij een rugzaktocht, bij het kamperen of picknicken. Ook is de bidon soms handig op het werk, specifiek bij arbeiders die in de bouw werken.

Bij wielertoeristen en wielerprofessionals is de bidon een must. De bidon kan op een bidon houder op de sportfiets worden geplaatst, zodat de wielrenner tijdens het fietsen iets kan drinken en zo zijn waterpeil op goede hoogte kan houden. In de professionele wielersport bestaan er "waterdragers": personen die zorgen voor bidons voor de hele ploeg. De waterdrager plaatst de bidons dan in alle zakken en zelf in de koerstrui geplaatst. Hierna deelt de waterdrager een bidon uit aan de leden van zijn ploeg. Wanneer tijdens een wielerwedstrijd de bidon leeggeraakt, wordt deze bidon vaak langs de straatkant gegooid.

Een bidon bevat meestal een sluiting met drinkrietje en wordt vaak geleverd met een bidonhouder.

De bidons, die verkrijgbaar zijn bij HSG relatiegeschenken, kunnen bedrukt worden door het logo van uw bedrijf. Deze bedrukte bidons zijn ideaal als relatiegeschenk of give-away. Vooral bedrijven in de sportsector (fitness, wielrennen, atletiek, basketbal, volleybal, voetbal,...) zijn dol op de bidon als relatiegeschenk. De bidon bestaat in allerlei groottes, vormen en kleuren.

Wenst u echter een bidon voor uzelf of als geschenk, onbedrukt? Dan kunnen we u doorverwijzen naar onze World of Gifts webshop: http://www.worldofgifts.eu, waar u zeker de bidon naar uw keuze gaat vinden.

Vindt u niet de bidon die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor deze bidon aanvragen (zie onderaan).

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=Bidon


Trefwoorden: Bidon, Drinkfles, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken