boemerang - www.hsg-relatiegeschenken.com

boemerang - www.hsg-relatiegeschenken.com van Hsg Relatiegeschenken

Door: Hsg Relatiegeschenken  21-03-2009
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Relatiegeschenk, Boomerang

De boemerang is een speeltuig dat meestal vervaardigd is van kunststof. De boemerang is een plat gebogen stuk kunststof, maar er bestaan ook boemerangs met drie of meer vleugels en zelfs één vleugel is mogelijk als het middelpunt is verzwaard. Soms wordt de boemerang ook boomerang genoemd.

De boemerang kan worden weggegooid en zelf terug worden gevangen, wat een goede techniek vereist. Het weggooien van de boomerang wordt niet vlak gedaan, maar bijna rechtop staand: door het ronddraaien en de vooruitgaande snelheid van de boemerang, zal het uiteinde van de boomerang dat op dat moment boven is, sneller door de lucht gaan.

Over het algemeen is de boemerang licht van gewicht en niet gevaarlijk, maar de boemerang kan echter ook zwaar zijn en dus met een flinke snelheid toekomen.

Oorspronkelijk is de boemerang bekend geworden van de aboriginals in Australië en was de boemerang vervaardigd van hout.

De boemerang weggooien kan ook gebeuren in wedstrijdverband.

Bij HSG Relatiegeschenken kunt u de boemerang naar uw keuze bestellen en laten bedrukken, zodat de boemerang kan worden gebruikt als relatiegeschenk. Vooral in de zomer is de boemerang als relatiegeschenk een origineel idee!

http://www.hsg-relatiegeschenken.com/offerte.php?product=BoemerangTrefwoorden: Boemerang, Boomerang, Relatiegeschenk, Relatiegeschenken